Voucher Cadou

voucher cadou

Iarna aceasta Moșul și-a lăsat sania acasă și sosește pe două roți. Are mulți reni putere la bord și un pachet* special pentru tine și cei dragi.

Comandă în perioada sărbătorilor un Voucher Cadou și te poți bucura, împreună cu partenerul tău, de o aventură în doi pentru întreaga viață.

Credem că vei fi plăcut surprins de ușurința programelor noastre de conducere și te așteptăm cu nerăbdare la primul curs GRATUIT.
*Pachetul poate fi achiziționat pentru o persoană sau două.

Hai! Pe cai!

Cuvinte relevante: Voucher Cadou, Ofertă școală de șoferi, Reducere școală moto București, școală moto, școală moto București, școală șoferi București, școală șoferi moto, academia moto, academia moto București.

Ce facem cu motocicleta iarna?

moto iarna

Dacă ne permite vremea, mergem cu ea :)). Dar ce ne facem când ninge sau este foarte frig?

1) Primul pas este să ne interesăm de un loc unde ne putem lăsa motocicleta pe timp de iarnă.
Sunt multe persoane care găzduiesc motociclete, le găsim pe google foarte ușor căutând hotel moto, găzduiere moto, iernat etc.
Prețurile sunt in jur de 100 de lei pe luna / motocicleta.


2) Schimbăm uleiul vechi (aici nu trebuie să facem rabat, punem un ulei de calitate bună și cu caracteristicile recomandate de fiecare producător).
Nu uitați, uleiul petru motocicletă este precum mâncarea pentru noi, așa că încercați să-i oferiți cei mai bun ;).
Uleiul vechi poate avea un efect negativ asupra mecanismelor, oricum urma să schimbam uleiul la începutul sezonului, așa că de ce să nu o facem acum?
Personal filtrul de ulei îl schimb o dată pe an iar filtrul de aer îl curăț bine.


3) Curățăm lanțul si îl ungem. Găsim spray-uri de curațat și de uns în magazine de piese și echipamente moto, ambele în jur de 60-100 de lei.


4) Facem plinul rezervorului dacă este de metal, iar dacă este din plastic îl lăsăm așa.


5) O spălăm sau o ducem la spălătorie.


6) O ducem la locul de iernat.
*Dacă motocicleta este pe carburație îi opriți benzina de la robinet și lăsați-o să meargă până se oprește, durează puțin și vă protejează carburația pe timpul staționării.


7) Dacă mediu este umed și este foarte frig, luăm bateria și o ținem acăsă, altfel o putem lăsa pe motocicletă cu bornele scoase sau luate.


8) Vă luați rămas bun de la ea și îi promiteți că o să vă revedeți anul viitor sănătoși și voioși.

Hibernare plăcută 🙂

Cuvinte relevante: moto iarna, garaj moto, moto iarna București, școală moto, școală moto București, școală șoferi București, școală șoferi moto, academia moto, academia moto București.

Scrisoare de mulțumire

academia moto

Cu ocazia teminării sezonului de motociclism, vreau să mulțumesc elevilor, părinților și copiilor pentru colaborarea minunată (fie ea pe 40 sau 0 grade :)) ), pentru lecțiile învațate de ambele părți și nu în ultimul rând pentru curajul de a face altceva, de a ieși din rutină și de a explora pasiunea de a pilota o motocicleta.

Îți urăm toate cele bune ție și familiei tale, sărbători fericite și nu în ultimul rând asfalt uscat pentru sezonul viitor.