Începuturile Academiei Moto

scoala-moto-bucuresti-2017

De curând a început școala, dar când a început Academia Moto?

Am putea răspunde că am început pe 1 martie, ca în fiecare sezon nou, sau că ne-am înființat de fapt în 2017, dar e primul nostru articol de blog și vrem să vă spunem mai mult de atât: ce ne-a adus aici, ce ne motivează să oferim cursuri de calitate și de ce investim în continuare în cea mai modernă școală moto.

Sunt Remus Enache, fondatorul Academiei Moto, și am fost fascinat de motociclete de când mă știu.

Ambii bunici au avut motociclete și așa a început povestea mea. Permisul l-am luat de la 18 ani și, peste încă 7, m-am hotărât să devin instructor.

Nu m-am gândit nicio secundă la ce poate aduce o astfel de meserie, dacă are vreun viitor sau dacă poate oferi un câștig fianciar. Știu, sună a clișeu, dar m-am gândit doar să fac ceea ce mă face fericit, iar dacă aș reuși, la rândul meu, să-i fac și pe alții fericiți, atunci consider că mi-am îndeplinit menirea.

După ce am lucrat doi ani la una dintre cele mai mari școli moto din București am înființat în 2016 Academia Moto Junior, o școală de enduro pentru copii.

După încă un an am hotărât să merg pe drumul meu și să pornesc de la zero o școală nouă, bazată pe stilul meu de predare și pe propriile concepții legate de învățare.

De la început obiectivul meu a fost să am cele mai bune rezultate cu elevii mei dar, mai mult de atât, mi-am dorit să las o amprentă pozitivă în viața fiecarui elev, din punct de vedere pedagogic și uman.

Am investit în motociclete, echimapente și, mai important decât acestea, în calitatea școlii.

scoala moto bucuresti

scoala moto bucuresti 1

Profesionalism este un cuvânt folosit prea des, dar cert este că acum oferim cele mai noi motociclete de școală, Yamaha MT-07 proaspăt ieșite din producție, că suntem mai mult timp alături de elevii noștri și mai atenți la întrebările lor.

scoala moto bucuresti 2

Împreună cu colegii mei Roxana Iorgoaia și Antonio Zăbuliche am oferit un instructaj de calitate și am creat o atmosferă plăcută pentru învățare.

scoala moto bcuresti

One thought on “Începuturile Academiei Moto

  1. Fff frumos articol, m ai convins sa incerc si eu…de ce nu??? Daca se poate pt la anul, as incepe cu drag si ma intereseaza un pret, nr. de contact si sa ma prezint!!!!! Inca o data, felicitari pt ceea ce faceti!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *