Yamaha Motor, un partener de viitor

scoala-moto-bucuresti-yamaha-motodynamics

Motodynamics, importatorul oficial Yamaha pentru România, Grecia și Bulgaria, este partenerul Academiei Moto încă de la începuturi.

De ce îl considerăm un partener de viitor?

Pentru că, spre deosebire pasivitatea importatori concurenți, Motodynamics a înțeles importanța școlilor moto și le recunoaște acestora calitatea de formatori de conduită și de piață.

Desigur că știți, mai ales dacă ați fost elevii noștri, că noi cei de la Academia Moto, am fost primii care ne-am orinetat spre o flotă Yamaha, mergând împotriva curentului general bazat pe Kawasaki ER6n (Z650).

academia moto

Am început cu legendarul Fazer de 600cc și cu micul SR de 125cc, iar din 2017 am introdus prima motocicletă nouă Yamaha MT 07, achiziționată cu sprijinul partenerului Motodynamics. O premieră în poligoanele moto din București!

Din acel moment am stabilit o colaborare de lungă durată cu importatorul Yamaha, fiind susținuți nu numai la achiziționarea de motociclete noi dar și cu consumabile originale Yamaha. Motodynamics a înțeles că școala moto este un „driver” al pieței, iar colaborarea cu școlile influențează covârșitor cererea pentru anumite modele.

În prezent flota noastră cuprinde opt motociclete Yamaha: trei modele noi MT-07 pentru categoriile A și A2, două modele SR, un model YS pentru categoria A1 și un model RZ pentru ședințele speciale de trafic.
Urmăriți în continuare blogul Academiei Moto, pentru că în următorul nostru articol vă vom spune de ce credem că MT-07 este o motocicletă mai bună pentru școlile moto.

academia moto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *